Aziz Yıldırım kavga mı etti?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddiaya göre 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'ye saldırdı, yumruk attı ancak İbrahim Tüfekçi'ye isabet etmedi.

Aziz Yıldırım kavga mı etti?
Skorer'de yer alan habere göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'nin yumruklaştığı iddia edildi.

Haber Türk'te yer alan habere göre; 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saat 11:00 sıralarında karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz Bey, vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru yöneltince arbede çıktı.

YUMRUK İDDİASI

Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi'nin bu soruları karşısında "çok rahatım" dedikten sonra küfür ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın ayağa kalkarak İbrahim Tüfekçi'ye yumruk attığı ileri sürüldü.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği, yanındaki 7-8 kişilik bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığı iddia edilen İbrahim Tüfekçi'nin araya giren güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırdığı öne sürüldü.

Aziz Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini belirten İbrahim Tüfekçi, Aziz Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun? Terbiyeli olmak lazım" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

"SORMASAYDIM KENDİMİ İNKAR EDERDİM"

Trabzon'a ulaşan İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını anlattı. İbrahim Tüfekçi, "Kupamızın alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Soruma cevap vereceği yerde, ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım" dedi.

Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Öte yandan görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İbrahim Tüfekçi'ye birkaç kez "Terbiyesif herif" dediği duyuluyor.
Konular Spor Haberleri