Aziz Yıldırım mest oldu!

Roma karşısında F.Bahçe'nin özellikle ilk bir saatlik bölümdeki futbolu herkesi sevindirdi. Genel kanı takımın müthiş oyunu ve kondisyonunu çok iyi gözükmesiydi.

Aziz Yıldırım mest oldu!
Akşam'dan Alaatttin Metin'in haberine göre F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Roma maçında oynanan oyun sonrası adeta mest oldu.

Ersun Yanal gitmeden önce çok dipte gözüken oyuncular bir hafta, 10 günde adeta yeniden ağaya kalkmıştı. O tel tel dökülen oyuncular canla başla mücadele ediyor, 70 dakika sahada basmadık yer bırakmıyordu. İdmansız denen takımın yerini kondisyonu iyi, mücadeleci bir oyuncu grubu almıştı.

ERKEN FARK ETMEMİZ İYİ

Bu duruma Başkan Aziz Yıldırım en çok sevinen isimdi. Başkan, galibiyetin kaçmasına çok üzülmüştü ancak oynanan futboldan çok memnundu. Özellikle takımın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı mest olmuştu. Bu aile havasını da hemen anlattı: "İyi yoldayız. Bu sevgi ve kenetlenme bizi kısa zamanda olumlu hale getirdi. İyi ki erken fark edip bu operasyonu yapmışız. Bakın herkesin yüzü gülüyor."

70 DEĞİL 90 DAKİKALIK TAKIM

Başkan Süper Kupa'da G.Saray ile oynanacak maç öncesinde takımın geldiği çizgiden de çok mutluydu, "Her şey gayet iyi gidiyor. Süper Lig'e hazırız. Bu sezon 4. yıldızı da takacağız" diye ekledi. Aziz Yıldırım'ın yaklaşımı böyle, hedef en kısa sürede çalışmalarla 70 dakikalık kondisyonu, 90 dakikaya çıkartmak ve lige seri galibiyetlerle başlamak.
Konular Spor Haberleri