Aziz Yıldırım'dan tarihi karar

Fener’de, Teknik Direktör ve menajerlerin belirlediği isimler transfer edilmeyecek. Hocaya ‘Hangi mevkilere oyuncu istiyorsun’ sorusu sorulacak. Scout ekibi devreye girecek.

Aziz Yıldırım'dan tarihi karar
Akşam'ın haberine göre 4 sezondur kupaya hasret kalan F.Bahçe’de gözler 3 Haziran’da yapılacak seçime çevrildi. Kanarya’da son kez başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım yeniden koltuğa oturması durumunda futbol takımı ile ilgili flaş bir projeyi hayata geçirecek. Yıldırım, önümüzdeki sezon için yapılacak transferleri teknik adam ve menajerlerin belirdiği isimler üzerinden yapmayacak. Teknik Direktöre sadece ‘Hangi mevkilere oyuncu istiyorsun?’ sorusu sorulacak. Kulübün scout ekibinin yıllardır oluşturduğu listeden adaylar belirlenecek ve hız kaybetmeden görüşmeler başlayacak.

SCOUT EKİBİ GENİŞLETİLİYOR

Başkan Yıldırım, Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemallettin Şentürk’ten oluşan scout ekibin başına ünlü bir ismi getirecek. Oluşturulacak bu ekibin transferde daha etkili bir duruma gelmesi sağlanacak. Mali koşullar sebebiyle genç yıldız adayları ve uygun maliyetli isim arayışında bulunan yönetim, bu nedenle de scout ekibinin havuzundan faydalanmayı düşünüyor. Daha önce mali konularla ile ilgili bir sıkıntı olmadığı için scout ekibinin bulduğu isimlerden faydalanılmamıştı.

KOCAMAN’IN TAVRI NE OLACAK?

Scout ekibi özellikle Güney Amerika ile ilgili çok ciddi çalışmalar yaptı. Başta Brezilya olmak üzere birçok ülke ve ligle ilgili olarak önemli bir oyuncu havuzuna sahip olan F.Bahçe’de birçok pozisyon içinde alternatifli liste hazır durumda. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki sezon Teknik Direktör Aykut Kocaman ile devam etme kararı alması durumunda Kocaman’ın bu projeye nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olmaya başladı.
Konular Spor Haberleri