Baba-kız meğer görüşmüyormuş!..

Tiyatrocu Enis Fosforoğlu ile oyuncu kızı Seren, 3 aydır görüşmüyor. Küslüğün nedeni, Seren Fosforoğlu’nun çocuk sahibi olmak istemesi.

Baba-kız meğer görüşmüyormuş!..
Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberine göre tiyatro dünyasının ünlü isimlerinden Enis Fosforoğlu ile tiyatrosunda çalışan oyuncu kızı Seren Fosforoğlu arasında şu sıralar soğuk rüzgârlar esiyor. Baba-kız, yaklaşık 3 aydır görüşmüyor.

İki yıl önce evlenen ve anne olma hayalleri kuran Seren Fosforoğlu’nun iddiasına göre, babası, tiyatro oyunları aksayacağı için çocuk yapmasına sıcak bakmıyor. “Babam 3 aydır benimle görüşmüyor. İki bayram geçti. Eşimle aradık, açmadı. Mesaj attık, geri dönmedi” diyen Fosforoğlu, babasıyla arasında geçenleri şöyle anlattı...

EVİNDEN TAŞINDIĞINI EMLAKÇIDAN ÖĞRENDİM

“Çocuğum adlı oyun sırasında hamile kaldığımı öğrendim. Sevinçle babama söylediğimde yüzü düştü, ‘İşler ne olacak?’ dedi. Çok üzüldüm. Ardından düşük yaptım. Babam yine aramadı. Sonra bu sevinç yarım kaldı diye eşimle tüp bebek yöntemini deneme kararı aldık. Bir sonraki oyun sırasında tüp bebek tedavisi gördüm. Ancak işte yaşadığım stres yüzünden tedavi başarısız oldu. Biz de çıkacağımız turneden sonra tekrar deneriz dedik. Hatta bu isteğimi babama da söyledim. Ancak babam tedaviye başladığım sırada turneyi uzattı, üç oyun daha koydu. Oyunlara gidemeyeceğimi söyledim. Yeni müdürü eşimi arayıp tehdit etti. Yaşadığım stres nedeniyle çocuk sahibi olma çabamız bir kez daha boşa gitti. Ben babam beni arar, ‘İyi misin’ der diye düşünürken, yerime başka oyuncu bulup turneye gitti ve beni bir daha hiç aramadı. Aynı semtte oturuyorduk. Meğer taşınmış, bunu emlakçıdan öğrendim. Evine gittim, bomboştu. Şimdi görüşmüyoruz. Kırgınlıklarım var. Ben hep iyi bir evlat oldum. Babamı tanıyamıyorum.”

SEVGİLİSİ Mİ İSTEMİYOR?

İddiaya göre Enis Fosforoğlu’nun kızıyla görüşmemesinin bir diğer nedeni de uzun yıllardır birlikte olduğu Feride Satıcı. Seren Fosforoğlu, Satıcı istemediği için babasının kendisiyle görüşmediği iddiasına şöyle yanıt verdi: “O kadın 15 yıldır babamın hayatında. Etkisi vardır mutlaka ama benim babam çok akıllı biri, başkasının bu kadar etkisinde kalmasına şaşırırım.”