Bade İşçil ve Malkoç Süalp'in 'yaşgünü' krizi!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in oğulları, önceki gün 3. yaş gününü kutladı. Süalp, bu özel günde Azur'un yanında olmak istedi. Ancak güzel oyuncu, 'Buraya gelirsen seni polise şikayet ederim' diyerek resti çekti.

Bade İşçil ve Malkoç Süalp'in 'yaşgünü' krizi!
Takvim'in özel haberine göre Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in olaylı boşanma davaları sürerken olan minik Azur'a oldu. Önceki gün 3 yaşına basan Azur için anne İşçil, babasının Büyükada'daki evinde bir kutlama yaptı. Azur'un kutlamasında başrolde güzel oyuncunun köpeği 'Mösyö' de vardı.

MAHKEME KARARI VAR

Mahkeme kararıyla oğlunu sadece hafta sonları görmesine izin verilen Malkoç Süalp ise bu özel günde oğlunun yanında olamadı. Geçtiğimiz haftalarda Bade İşçil'i "Hafta sonları bile oğlumu bana göstermiyor" diyerek suçlayan sosyetik iş adamı, dedikodulara göre yaş gününden 1 gün önce Bade İşçil'i aradı.

NİSPET YAPARCASINA PAYLAŞTI

Sosyetik iş adamı, halen resmen evli olduğu güzel oyuncuya "Doğum gününde Azur'u görmeme izin ver" ricasında bulundu. Ancak Bade İşçil, "Buraya gelirsen seni yine polise şikayet ederim" diyerek Malkoç Süalp'in bu özel günde Azur'u görmesine izin vermedi. Bade İşçil, iş adamına nispet yaparcasına da oğlunun yaş gününde çekilen kareleri instagram'da paylaştı.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

Karşılıklı boşanma ve tazminat davası açan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, bu süreçte birbirleri hakkında da demediğini bırakmadı.