Bankayı soyamayınca kendini vurdu!

İstanbul Bağcılar'da bir banka şubesine soygun için giden taksici Mustafa Çelik (27), panik butonuna basan görevliyi silahla yaraladıktan sonra para alamadan kaçtı.

Bağcılar'da şok soygun girişimi!
Sabah'tan Barış Sözal'ın haberine göre yakınlarda park ettiği taksisine binerek uzaklaşan Çelik, olay yerine 3 kilometre mesafede aracını park etti ve bir süre burada oturduktan sonra alnına dayadığı silahı ateşledi. Zanlı ağır yaralandı. Mahmutbey Caddesi'ndeki bir banka şubesinde dün 11.00 sıralarında yaşanan soygun girişiminde, bankada güvenlik görevlisinin olmadığını fırsat bilen taksici Mustafa Çelik, elinde tabancayla içeri girerek vezneye doğru yaklaştı. Paraları isteyen Çelik, acil durum butonuna basan vezne görevlisi Şuayip B.'ye ateş etti.

PANİK YAPIP KAÇTI

Daha sonra paniğe kapılarak para almadan yaya olarak kaçtı. Hayati tehlikesi bulunmayan Şuayip B., ambulansla hastaneye kaldırılırken, soygun girişiminde bulunan Mustafa Çelik, yakınlara park ettiği taksisiyle uzaklaşmaya çalıştı. Ancak Çelik, bankaya 3 kilometre mesafede İnönü Mahallesi'ndeki Türk Telekom binası önünde durdu. Bir süre aracında yalnız başına düşünen Çelik, daha sonra silahı başına dayayıp tetiğe bastı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tutulan Çelik'in hayati tehlikesi sürüyor. Evli olan Çelik'in poliste gasptan suç kaydının bulunduğu da öğrenildi. Gasp Büro ve Cinayet Büro amirliklerine bağlı ekipler soygun girişimi ve sonrasındaki intihara teşebbüsün nedenini belirlemek için çok yönlü araştırma başlattı.