Bahar Korçan'ın biten evliliğiyle ilgili şok iddia!

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Bahar Korçan ve Cem Görk'ün sona eren 13 yıllık evlilikleriyle ilgili şaşırtan bir iddiayı kaleme aldı.

Bahar Korçan'ın biten evliliğiyle ilgili şok iddia!
Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısından...

Üç yıl önce kansere yakalanan Bahar Korçan ile bu süreçte kendisinin en büyük destekçilerinden biri sandığım Cem Bey'in tartıştığını bile hiç duymadığım için boşanmalarına çok şaşırmıştım.

Ancak üzülerek öğrendim ki, işin aslı farklıymış. Maalesef Bahar Korçan da, kansere yakalandıktan sonra eşleri tarafından boşanan ya da yalnız bırakılan yüzde 65'lik kadın grubuna girmiş!

ÜÇ YIL TEK BAŞINA SAVAŞMIŞ

2005 yazında evlenen ve hep örnek gösterilen çiftin mutluluğu, maalesef üç yıl önce Bahar Korçan'a yumurtalık kanseri teşhisi konulunca sekteye uğramış. Bu üç yıllık süreçte Cem Görk, hiç eşinin yanında olmamış ve evlilikleri bu yüzden bitmiş.

Onkoloji Derneği'nden bir arkadaşım; kansere yakalanan kadınların yüzde 65'inin ya boşadığını ya da yalnız bırakıldığını söyledi.

Üstelik bunu yapan erkeklerin yüzde 90'ı şehirli ve eğitimli erkeklermiş. Maalesef Bahar Hanım da, bu yüzde 65'lik dilime girmiş. En çok ihtiyacı olduğu dönemde eşini yanında göremeyen Bahar Hanım, vefasız eşinden boşanmış.

SABAH'TAN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...