Bahar Türkkan yeni albüme hazırlanıyor

"Efil Efil" isimli albümüyle kısa sürede gönüllerin sultanı olan ve popüler müziğin kadife sesli sanatçılarından Bahar, ilk albümüyle büyük beğeni toplamıştı.

Bahar Türkkan yeni albüme hazırlanıyor
“BABAM SAĞ OLSUN”

Aslen Hatay İskenderun'lu bir ailenin kızı olan, Türk Halk Müziği de söyleyen Bahar Türkkan, İlk orta ve lise eğitimini Hatay'da tamamladıktan sonra,14 yaşından beri müzikle yakından ilgilenmeye başladı. Ethem Yavuz ve Ali Onur Köse'den özel müzik eğitimi alan güzel sanatçı, ayrıca özel tiyatrolarda da oynayarak kendini geliştirdi.

Sanatçı ve müzisyen bir aileden gelen Bahar Türkkan,ilk albümü olan ve Seyhan Müzik etiketi ile ilk albümü "Efil Efil" ile gönülleri fethetmişti. Bahar Türkan,müziğe kendisini babası Mehmet Türkkan’ın teşvik ettiğini ve yönlendirdiğini belirterek, ”Babam sağ olsun” dedi.

ÜNLÜ ARAP SANATÇI VE TÜRK POLİTİKACI İLE DÜET GELİYOR

Sesi ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkati çeken sanatçının şimdi yeni bir albüme hazırlanıyor.

Başarılı sanatçı Bahar Türkkan yeni albümünde, Orta Anadolu ve Hatay yöresi türkülerinin yanı sıra Karadeniz ve Arap ezgilerini de yer vereceğini belirtiyor.

Sanatçı ayrıca yeni albümü ile birlikte,adını henüz açıklamadığı, çok ünlü Arap bir sanatçı ve yine bir Türk politikacı ile düet yapacağını müjdeliyor.

“TÜRK HALK MÜZİĞİ’NE AŞIĞIM”

Ümit Tokçan, Zara, İbrahim Tatlıses, Cengiz Özkan, Neşet Ertaş ve Müslüm Gürses gibi isimlerin kendi hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten sanatçı Bahar Türkkan, "İnşallah sevdalısı olduğum Türk Halk Müziği'nde de kendimi en iyi şekilde yetiştirerek ismimi ölümsüzleştirmek istiyorum." dedi. Şu sıralar, Arapça ağırlıklı albümü için beste çalışmaları ve araştırmaları yapan Bahar Türkkan, yeni albümüne iddialı hazırlanıyor.

Bahar Türkkan yeni albüme hazırlanıyorBahar Türkkan yeni albüme hazırlanıyor - Resim : 2
Konular Müzik