Baharat Kızları para buluşturdu

90’ların efsane müzik grubu Spice Girls (Baharat Kızlar), 50 milyon sterlinlik dev bir anlaşmayla yeniden buluştu. Grubun önemli isimlerinden Victoria Beckham, servet değerindeki teklifi kabul ettiklerini açıkladı.

Baharat Kızları para buluşturdu
Takvim'de yer alan habere göre son olarak 2012 Londra Olimpiyatları'nın açılış töreninde bir araya gelen İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'ün hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Daha önce birleşme fikrine sıcak bakmadığı iddia edilen Victoria Beckham, efsane grubun geri dönüş haberini açıkladı. 43 yaşındaki Victoria, Geri Horner (45), Mel C (44), Mel B (42), Emma Bunton (42) ve kendisinin birlikte çekilmiş fotoğrafını instagram hesabından paylaşıp "Kızlarımı seviyorum. Öpücükler yolluyorum. Heyacanlıyım" notunu düştü. Spice Girls'ün, tekrar bir araya gelmesinin nedeni ise 'tamamen duygusal' olduğu da ortaya çıktı.

Baharat Kızları para buluşturdu

Grup, bir dizi organizasyon için 50 milyon sterlin (yaklaşık 270 milyon TL) değerinde bir anlaşmaya imza attı. Her grup üyesinin, bu kapsamda 10 milyon pound (yaklaşık 53 milyon Türk TL) kazanacağı ifade edildi. İngiliz The Sun gazetesi, Victoria Beckham'ın şarkı söylemek istemediğine dikkat çekerek, "Çin'de bir televizyon programı yapılması gündemde. Öte yandan sponsorluk anlaşmaları ve en iyi şarkılarından oluşan bir toplama albümün piyasaya sürülmesi söz konusu. Ancak birkaç özel konserin de anlaşmanın içinde olacağını tahmin ediyoruz" dedi.
Konular Müzik