Bakırköy'de korkunç trafik kazası!..

İstanbul Bakırköy Yeşilköy Caddesi üzerinde meydana gelen kazada kadın sürücü hayatını kaybetti. Sürücünün yanındaki kadın arkadaşı ve kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen sürücü, çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Bakırköy'de korkunç trafik kazası!..
CİHAN'ın haberine göre kaza sebebiyle Yeşilköy Caddesi Florya istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza, Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Caddesi Plakçılar mevkisinde, saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. Florya'dan Bakırköy istikametine ilerleyen Yücel Ç. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje ve trafik direğine çarptı.

Ardından karşı şeride geçen otomobil, Florya istikametinde ilerlemekte olan bir araca ve Aysun Tüfekçi yönetimindeki otomobile çarptı. Tüfekçi'nin savrulan aracı, havaalanını çevreleyen duvara çarptıktan sonra durdu. Kazaya müdahale eden vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Aysun Tüfekçi'nin arabasındaki Sevinç Y. ve Yücel Ç. ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Direksiyon koltuğundan yan koltuğa savrulup burada sıkışan Tüfekçi'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Görgün tanıkları, havada uçan bir araç gördüklerini sonrasında ortalığın savaş alanına döndüğünü aktardı.

Kaza sebebiyle Yeşilköy Caddesi Florya istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Olay Yeri İnceleme polislerinin ceset ve kaza yerindeki incelemelerinin ardından Tüfekçi'nin cesedi, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.