'Bal satıyorum, p...lik yapmıyorum!'

Antalya'nın Kemer ilçesinde seyyar bal satan 35 yaşındaki Mukadder Doğan, Belediye Zabıtası tarafından engellendiğini ileri sürerek elindeki bal kavanozlarını asfalta fırlatarak kırdı.

'Bal satıyorum, p...lik yapmıyorum!'
İHA'nın haberine içkili olduğu öne sürülen ve kendisini caddeden geçen otomobillerin altına atmaya çalıştığı ihbar edilen Doğan'ı uzaklaştırarak karakola götürmek isteyen polis ekibi, beklemediği bir dirençle karşılaştı.

BAL SATAMAYINCA ÇILGINA DÖNDÜ

Bal satıcısı Mukadder Doğan'ın Kemer'in Cumnuriyet Meydanı'nda taşkınlık yaptığı haberi üzerine bir polis ekibi olayyerine hareket etti. Çevredeki esnafların da sakinleştirmeye çalıştığı Mukadder Doğan polisin kendileriyle gelme davetine "Abi beni almayın" diye direnmek istedi, polisler zorla araca götürmek isteyince adeta çıldırdı. İlkönce başını yere vurarak tepki gösteren Doğan'ın öfkesi daha sonra kendisine bal sattırmadığını iddia ettiği Zabıta Amiri'ne yöneldi. Doğan Zabıta amirine gıyabında ve polislere küfür etmeyi ara vermeden sürdürdü.

3 KEZ BAGAJDAN DÜŞTÜ

Güçlükle karga tulumba ekip otosuna bindirilen Mukadder Doğan, tam 3 kez bagaj kapagını kapattırmamayı başarıp yere düştü. Biber gazı uygulanan Doğan, inatla karakola gitmek istemedi ve küfürlerine devam etti. "Ekmeğimin peşinde buraya geldim, pe..lik mi yaptım?" diye bağıran Doğan'ı Polisler, Kemer Belediyesi Zabıta görevlileri ve bazı vatandaşların yardımıyla araca konularak götürüldü.

HASTANEYİ DE BİRBİRİNE KATTI

Mukadder Doğan, muayene için götürüldüğü Kemer Devlet Hastanesi'ni de birbirine kattı, taşkınlığını önleyebilmek için bibger gazı uygalanan Doğan, burada da polis aracına binmek istemedi ve defalarca bagaj kapagını kapattırmadı. Polisler, başka bir oaydan dolayı orada bulunan Jandarma ekibinin de yardımıyla araca güçlükle bindirdiği Doğan'ı Liman Caddesi'nde bulunan Merkez Polis Karakolu'na götürdü. Mukadder Doğan, karakolun kapısına yanaştırılan araçtan indirilerek karakola alındı.