Balçiçek İlter: "Susuyorsam edebimdendir!"

Habertürk sunucusu Balçiçek İlter, bugün hem MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan'ın hem de Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk'ün hedefindeydi.

Balçiçek İlter: "Susuyorsam edebimdendir!"
MedyaRadar'da yer alan özel habere göre Habertürk'te yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş programında Milliyet yazarı Nagehan Alçı'nın sarfettiği sözler bugün iki ismin tepkisine neden oldu.

O isimlerden biri MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan diğeri ise Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk idi.

Nagehan Alçı'nın kendileri hakkında sarfettiği 'Irkçı' oldukları, "kin ve nefret suçu" işledikleri iddialarına sert tepki gösteren iki ismin sadece Alçı değil aynı zamanda programın sunucusu Balçiçek İlter de hedefindeydi.

Habertürk'ü ve programın sunucusu Balçiçek İlter'i söz hakkı vermedikleri gerekçesiyle eleştiren Sinan Oğan, "Ekranınıza çıkardığınız Nagehan Alçı bize 'Irkçı' dedi bu söz hakkı doğurmayacak da ne doğuracak? Sizin yaptınız yargısız infazdır. Gücü özgürlüğünde demeyin, gücü yalakalığında deyin. Yazıklar olsun size. Programınızda söylenen 'Sinan Oğan Irkçıdır' sözü cevap hakkı doğurmayacak da ne doğuracak?" dedi.

Nagehan Alçı’nın, Habertürk’te Balçiçek İlter’in programında kendisi aleyhine konuştuğunu ifade eden Türker Ertürk ise, “Balçiçek İlter bu saldırılara hiç müdahale etmediği gibi; cevap hakkı doğan şahıslar için telefonla bağlanma veya başka bir programa çağırma gayreti de göstermemiştir.” ifadelerini kullandı.

Balçiçek İlter yapılan eleştirilere Twitter hesabından cevap verdi. İlter Sinan Oğan ve Türker Ertürk'ün kendisini hedef alan açıklamaları nedeniyle yasal süreç başlattığını belirterek, "Bu üsluba izin verilemez. Susuyorsam edebimdendir. Muhatabınız ben değilim" dedi.

İşte İlter'in paylaşımları...

Balçiçek İlter: "Susuyorsam edebimdendir!"