Balıkesir’de Yago depremi!

Elazığ maçına hazırlanan kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu sakatlanırken, İzmir'de bugün tedavi olacağı açıklandı.

Balıkesir’de Yago depremi!
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre Balıkesirspor'un, Brezilya'nın Sao Paulo takımından son dakikada transfer ettiği Yago Rodrigues Soares dünkü antrenmanda sakatlandı. Çarpraz bağlarında kısmi yırtılma şüphesi bulunan ve MR çektiren genç futbolcunun bu akşam İzmir'de Dr. Bülent Zeren'e muayene olacağı ve durumunun belli olacağı açıklandı. Brezilyalı futbolcunun sakatlığı teknik direktör Erkan Sözeri'yi de çok üzdü. Sözeri, "Bursaspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşmasında ve önceki günkü antrenmanda en göze batan oyuncumdu. Umarım bir an önce sahalara döner" diye konuştu.

Galibiyet için gidecekler

Balıkesirspor teknik patronu Erkan Sözeri, Elazığspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Hedefe giden yolda bir seri yakalamamız gerekiyor. Bunu da gerçekleştirecek gücümüz var. Elazığspor iyi bir takım, lige de iyi başladılar. Ancak biz kazanacağız" dedi. Bu maç öncesi ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen, birer galibiyet ve 2'şer beraberlikle 5 puan toplayan iki takımdan Elazığspor averajla 5. Balıkesir ise 7. sırada bulunuyor.

İki takım bugüne dek 4 maçta karşılaştı. Balıkesir 2, Elazığspor bir kez kazandı, bir maç da beraberlikle bitti.
Konular Spor Haberleri