Balıkesir'in 'Hopdediks'i

Kilosu ve vücut yapısıyla dikkat çeken Bal-Kes'in yeni transferi Genero Zeefuik'e, taraftarlar çizgi film karakteri de olan 'Hopdediks' lakabını taktı.

Balıkesir'in 'Hopdediks'i
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre Balıkesirspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı golcü Genero Zeefuik'le sözleşme imzaladı. Daha önce PSV Eindhoven, NEC Nijmegen ve FC Groningen takımlarında forma giyen, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında İskoçya'da Hearts takımında kiralık olarak oynayan Genero Zeefuik, sağlık kontrollerinin ardından kulüpte kendini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

25 yaşındaki futbolcu, imza töreninin ardından Bolu kampına katılırken, 1.80 metre boyundaki futbolcunun sağlık kontrolünde kilosu ve vücut yapısıyla dikkat çekti. Zeefuik, fazla kilolarıyla sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Kırmızı-beyazlı taraftarlar 120 kilo ağırlığındaki dev golcüye şimdiden çizgi film karateri de olan 'Hopdediks' lakabını taktı. Başkan Tuna Aktürk, "İskoçya'da 15 maçta 13 gol atan Zeefuik'in Balıkesirspor'da da kilolarıyla değil golleriyle konuşulacağına inanıyorum" dedi, oyuncuya sahip çıktı.

Taraftarlardan inciler

Balıkesirsporlu taraftarlar, Hollandalı golcü Genero Zeefuik'in imza atmasının ardından sosyal medyada ilginç mesajylar yazdılar. Bir grup taraftar transfere sevinirken, bir grup taraftar oyuncunun kilolarına isyan etti. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, sosyal medyada; "Bal-Kes'in Hopdediks'i hayırlısı olsun!", "Sahada duruşu bile büyük tehdit!", "Saha içinde ve dışında asla kızdırmaya gelmez!", "Bu adamı gören rakipler kaçar!", "O iri cüssesi ile her zaman kozumuz olur!" diyerek, yeni transfer Zeefuik hakkında yorum yaptılar.

Balıkesir'in 'Hopdediks'i
Konular Spor Haberleri