Balotelli, Liverpool'u karıştırdı!..

Beşiktaş maçında kazanılan penaltı Liverpool'da krize yol açtı. Henderson'un kullanması gereken penaltıyı Balotelli, adeta zorla attı! UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında Beşiktaş'ı penaltı golüyle 1-0 geçen Liverpool'da atışı Balotelli'nin kullanması kriz yarattı.

Balotelli, Liverpool'u karıştırdı!..
Skorer'in haberine göre maçın 85. dakikasında Motta’nın müdahalesiyle yerde kalan Jordan Ibe, Liverpool’a bir penaltı kazandırmıştı. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına Jordan Henderson gelirken Balotelli bir anda araya girdi ve topu ondan aldı.

Gerrard: 'Saygısızca'

İtalyan golcü penaltıyı gole çevirse de maç için yorumculuk yapan Gerrard, Balotelli’ye yüklendi. Gerrard, penaltıyı Henderson kullanmalıydı derken, “Kural kuraldır penaltıyı Henderson atmalıydı. Balotelli'nin yaptığı biraz 'saygısızca' oldu" diye konuştu.

Hakemin penaltı kararı sonrası topu ilk alan Jordan Henderson oldu. Ancak sonrasında Mario Balotelli gelerek Henderson'dan topu aldı ve atış hazırlığı yaptı. Bu arada Henderson ve Sturridge'in Balotelli'ye ufak tepkileri oldu ancak İtalyan yıldız atışı gole çevirince kriz çok büyümedi.

BALOTELLI: 'DRAMAYI BIRAKIN ARTIK'

Olayın ana kahramanı Mario Balotelli de maç sonrasında Instagram hesabından Henderson ile gol sevincinin bir fotoğrafını paylaşarak takım arkadaşına teşekkür etti.

İşte Balotelli'nin mesajda kullandaığı sözleri:

"Penaltıyı atmama izin verdiğin için teşekkür ederim 'Hendo' Artık dramayı bırakalım. Maçı kazandık. Biz bir takımız ve biz Liverpool'uz!"
Konular Spor Haberleri