Baltalı şahıstan sokak ortasında dehşet!..

Karabük’te alkollü ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi eline aldığı balta ile dehşet saçarak yol boyundaki araçların camlarını parçaladı.

Baltalı şahıstan sokak ortasında dehşet!..
Akşam'da yer alan habere göre Ankara Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Onur Karadeniz isimli şahıs, elindeki balta ile park halindeki değişik markalardaki yaklaşık 5 aracın camlarını kırarak adeta dehşet saçtı. Kimseye aldırış etmeden elindeki balta ile araçların camını kıran şahsın rahat tavırları ise kameralara yansıdı. Yol boyu park halindeki araçlara zarar veren Orhan K.’yi yoldan geçen 4 arkadaşı engelledi. Şahsın elindeki baltayı alan arkadaşları, Orhan K.'yi bir araca bindirerek uzaklaştırdı. Olayın ardından Orhan K., polis ekipleri tarafından Demir Çelik kavşağında gözaltına alındı.

Aracının her iki camı kırılan Tevfik Sivri, olay olduğu anda iş yerinde arkasının dönük olduğunu söyleyerek, “Bir şey patladı farkında değildim. Komşuya sordum o da 'senin arabanın camı patladı' dedi. Biri bomba attı sandım. Arabanın içinde patlayacak bir şeyde yok, niye patladı derken, bir baktım şahsın biri baltayla gidiyor. Arkasından koştum bir başka aracın camını kırıyordu. 4-5 tane arkadaşı elindeki baltayı alarak araca bindirdiler. Şikayetçi olduk, zararı ödeyeceğini söyledi. Polisten duyduğumuza göre alkollü ve psikolojik sorunları varmış. En çok da düşük modellerin araçların camını kırmasına kızdım. Benimki ucuz araba, yanımda pahalı araba var ona saldırmamış. Ben görmüş olsaydım arabada değneğim vardı” dedi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.