Bambaşka bir Kaf-Kaf

Karşıyaka, geçen hafta evinde oynadığı Aydın maçında yediği darbeye rağmen, Kırklareli’ni deplasmanda yenip moral buldu. Karşıyaka’yı zafere, Metin taşıdı. Kaleci Erhan galibiyette önemli rol oynadı.

Bambaşka bir Kaf-Kaf
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Kırklareli deplasmanında 3 puana tek golle uzandı ve rahat bir nefes aldı. Yeşil-kırmızılı ekip hem geçen hafta Aydın 1923'e evinde 4-3 yenilerek üzdüğü taraftarının gönlünü aldı, hem de önemli eksiklerine rağmen çok değerli bir galibiyet alarak gençlerini kazandı. Kaf-Kaf'ı Kırklareli deplasmanında zafere, profesyonel kariyerindeki ilk golünü atan Metin taşırken, kaleci Erhan Erentürk, kurtarışlarıyla galibiyetin mimarı oldu. Maça KSK iyi başladı. 11'de sağdan Ali Say'ın kullandığı köşe atışında M.Fatih'in kafa şutunda top az farkla auta çıktı. 19'da Ali Say sağdan ceza sahasına girdi. Sıfırdan içeriye çevirdi.

Tayfun dokundu ancak top kalecide kaldı. 21'de Can Erdem'in yerden şutunda meşin yuvarlak direği sayırdı. 28'de Battal'ın ara pasıyla buluşan Can Erdem kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda üst direği yaladı. İlk yarı golsüz kapandı. İkinci yarının ilk dakikalarında her iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. 68'de Battal'ın pasında topla buluşan Can'ın şutunda savunmaya seken top kornere çıktı. 69'da Ali Say'ın ortasında topa kimse dokunamadı. Sol tarafta topa sahip olan Tayfun'un ortasında Metin iyi yükseldi: 0-1. 76'da Şahinali'nin sert şutunu, 79'da Sedat'ın kafa şutunda kaleci Erhan mutlak gollere izin vermedi. 87'de Soner'in şutunda Can topu çizgiden çıkardı. 90-5'te Engin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda Erhan gole izin vermedi. Maç 1-0 sona erdi.

Bambaşka bir Kaf-Kaf

Geçen hafta Aydınspor 1923 ile oynadığı maçta hakem Celal Bayraklı'nın ters kararlarıyla çileden çıkıp, oyun içinde Okan Şahingöz, maçtan sonra da Mustafa Aşan ve Zeki Korkmaz'ın kırmızı kart görmesiyle ağır yara alan Karşıyaka, Kırklareli'nde zorunlu değişime gitti. Aydın maçından 7'şer maç ceza alan Mustafa Aşan ve Zeki, sakatlığı süren Abdülhamit ve geçen hafta ilk 11'de oynayan İbrahim Kaş, Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün belirlediği 18 kişilik kadroda yoktu. Defansta İbrahim Kaş'ın yerine Metin Peker görev yaparken, sol bekte cezası biten Onur Kıntaş, sağ bekte ise Anıl Çıracı forma giydi. Orta alanda Mustafa Aşan'ın yerine M.Fatih oynadı. KSK'nin ilk 11'in de altyapıdan 9 oyuncu görev yaptı. Taraftar İzmir'den 668 kilometre uzaklıktaki Kırklareli deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. İzmir ve İstanbul'dan gelen yeşil-kırmızı aşıkları, tribünde kendilerine ayrılan yerleri tamamen doldurup takımlarını 90 dakika destekledi. Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, yöneticiler Serhat Bayülgen ve Serdar Işıldar, Yener Eyüpoğlu ve Bora Pehlivanlar da Kırklareli deplasmanında tribündeydi.

Tribünde Göztepe gerginliği!

Kırklareli tribününde Göztepe formalı bir taraftara KSK'liler tepki gösterdi. Bunun üzerine emniyet yetkilileri Göztepe formasını taraftarın üzerinden çıkarttı. Yaşanan gerginlik kısa sürdü. Kırklarelispor'da tanıdık yüzler dikkat çekti. Göztepe forması giyen kaleci Oğuzhan Bahadır ve Altınordu da görev yapan Engin Güngör dün Kırklarelispor formasıyla KSK'ye rakip oldu. KSK ile Kırklareli 31 yıl aradan sonra karşılaştı. İki ekip bugüne dek 19 maça çıktı. Yeşil-kırmızılı ekip galibiyet sayısını dünkü maçla 8'e çıkarırken, altı mücadele ise berabere sonuçlandı.
Konular Spor Haberleri