Banka ve vergi borçlarını Işın üstlendi!..

Şarkıcı Işın Karaca’nın 2 yıl evli kaldığı stilist ve klip yönetmeni Sedat Doğan ile boşanmaları kesinleşti. Kesinleşme kararında banka ve vergi borçlarını Işın Karaca’nın üstlendiği belirtildi.

Banka ve vergi borçlarını Işın üstlendi!..

İstanbul Aile Mahkemesi tarafından verilen kesinleşme kararında tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaştıkları, barışma ihtimalleri olmadığı belirtildi. Karaca ve Doğan’ın karşılıklı olarak maddi-manevi tazminat ve nafaka talepleri olmadı. Tarafların menkul malları bölüşüldüğü yer alan kesinleşme kararında Işın Karaca, boşandığı eşine ait aracın 8 bin liralık borcunu ödeyeceğini kabul etti. Ayrıca bir bankadan Sedat Doğan adına çekilen 30 bin liralık kredi borcu ile ortak oldukları Makinist Film Organizasyon şirketinin tüm vergi borçlarını da Işın Karaca üstlendi.  2 yaşındaki çocuklarının velayeti Işın Karaca’ya verilirken, Sedat Doğan ayın belirli günlerinde çocuğunu görebilecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında boşanan çift yasal süre içerisinde mahkemenin verdiği kararını, Yargıtay’a göndermeyip temyize başvurmadıkları için Şubat ayı itibariyle boşanmalarının kesinleştiği belirtildi.

ÖZGE EĞRİKAR / HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ