Barış Atay'dan Burak Özçivit’in paylaşımına tepki!

Tiyatrocu Barış Atay, oyuncu Burak Özçivit'in 10 milyon takipçili hesabından askeri üniformalı ve tüfekli bir set pozu paylaşmasını sert sözlerle eleştirdi.

Barış Atay'dan Burak Özçivit’in paylaşımına tepki!
Sözcü'de yer alan habere göre Türkiye’nin Suriye Afrin’de başlattığı operasyona ünlüler dünyasından farklı tepkiler geliyor.

Burak Özçivit de geçmişte dizi setinde çektiği asker üniformalı ve makineli tüfekli bir fotoğrafını “Allah ordumuzu korusun. Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle” notuyla paylaştı.

10 milyonu aşkın takipçisi olan sanatçının bu paylaşımına 622 bini aşkın beğeni geldi.

Ancak Özçivit’in bu paylaşımına muhalif sanatçı Barış Atay tepki gösterdi. Atay, Burak Özçivit’i etiketleyerek çok sert bir çıkış yaptı ve “Bu büyük ahlaksızlık, utanmazlık… Savaşı, dizi çekmek mi sanıyorsun birader? İnsanları ölmeye, öldürmeye gönderdiler, neyin pozu bu?” yazdı.

Barış Atay'dan Burak Özçivit’in paylaşımına tepki!

Atay’ın bu paylaşımının altına yüzlerce yorum yapıldı. Birçok kişi Özçivit’e destek verirken çok sayıda kişi de yakışıklı oyuncunun bedelli askerlik yaptığını gündeme getirdi. Bazıları ise “Savaşa destek veriyorsan Afrin’e git. Paylaşım yapmakla bu işler olmuyor” benzeri yorumlar yazdı.