Barış Murat Yağcı'dan aşk söylentisine sert yalanlama!

Şarkıcı İrem Derici, Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşadığını ima etmişti. Yakışıklı oyuncu ise bunu inkar etti. Yağcı, 'Arkadaşlarımla aşk yaşamak gibi bir huyum yok' diyerek İrem'i ters köşe yaptı.

Barış Murat Yağcı'dan aşk söylentisine sert yalanlama!
Güneş'in haberine göre Lider Şahin'den ayrıldıktan sonra sıkıntılı günler geçiren İrem Derici'nin Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. Derici de havalimanında yaptığı bir açıklamada 'Henüz tanışma aşamasındayız. Eğer müsaade ederseniz flört edeceğiz. Henüz manita olamadık' demişti.

Ünlü şarkıcı güzel bir başlangıcın arifesinde olduklarını duyururken yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı'dan yalanlama geldi.

Taksim'de bir etkinlikte muhabirlerin sorularına yanıt veren Barış Murat Yağcı “İrem'le Göcek'te film setinde tanıştık. Aşk yaşamadık, ortada davulluk zurnalık bir durum yok. Sizden ricam bu konuyu bir daha sormayın, bu son açıklamamdır” dedi.

Birisiyle aşk yaşarsa saklamayacağının altını çizen Yağcı, “Aşık olduğum kadınla zaten el ele çıkarım, bunu kimseden saklamam. Arkadaşlarımla aşk yaşamak gibi bir huyum yok” diye de ekledi.