Başak Sayan'ın dadı isyanı!

Annelerin iş hayatına girmesiyle, çocuk bakıcılığı trend hale geldi. Dadıların istediği ücretler, şaşkına çevirdi. Oyuncu Başak Sayan, ikizlerine bakmak için 10 bin lira isteyen bakıcılara sosyal medyadan isyan etti.

Başak Sayan'ın dadı isyanı!
Takvim'de yer alan habere göre kısa süre anne olan oyucu Başak Sayan, ikizlerine bakmak için 10 bin lira isteyen bakıcılara sosyal medya hesabından isyan etti. Çalışan annelerin kurtarıcısı çocuk bakıcılığı, trend haline geldi. Ünlü isimlerin çocuklarıyla ilgilenen dadıların aldıkları ücret, şaşkına çevirdi. Son olarak oyuncu Başak Sayan, bakıcıların istedikleri ücrete, sosyal medyadan isyan etti! Sayan, 2014 yılında havalimanında tanıştığı ekonomist Murat Vardar ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz Nisan ayında da ikizlerini kucağına alan anne, bebeklerine Milan ve Ares isimlerini verdi.

Bebekleri için dadı tutmaya karar veren Sayan, bakıcıların istediği ücret karşısında şoka girdi.

HER ŞEY SEKTÖR HALİNE GELMİŞ!

Bebekle ilgili her şeyin bir sektör haline geldiğini belirten Sayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bebeklerle ilgili olan her şey inanılmaz bir sektör haline gelmiş. En acayip olanı bakıcı olayı. Daha 2,5 ay önce doğum yapmama rağmen dadı olayında mastır yaptım sayıyorum kendimi. Öyle inanılmaz rakamlar havada uçuşuyor ki insanın ağzı açık kalıyor. Benden 9 bin lira maaş isteyen bile oldu düşünün. O da indirimli hali, jest yapıp bin lira indirmiş yani. Elbette bunun bir bedeli var, emeğini koyuyor ortaya ama bu rakamlar şaka gibi..."

VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ

"Kesinlikle katılıyorum benden o kadar istemeseler maaşımın yarısını istiyorlar ve alıyorlar...
Başak hanım ben bakarım samimiyim
Rabbim yardımcınız olsun maşallah size güzel anne
9 bin lira mı? Şaka gibi valla... Memuriyeti bırakıp ben geleyim gül gibi bakarım yavrucuklara...
Bana 4 bin verin ben bakarım."