Başbakan Yıldırım'dan Reza Zarrab'la ilgili dikkat çeken sözler

İstanbul'daki açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım: "Saldırıların baş rolünde Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Reza Zarrab'la ilgili dikkat çeken sözler
Hürriyet'in haberine göre Başbakan Binali Yıldırım'ın sözleri özetle şöyle:

"Türkiye'ye çirkin saldırılar yapıyorlar. Senaryoların başında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu'nun eline kağıt tutuşturup, Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı yapılıyor. FETÖ'cülerin büyüsüne kapılmış gidiyor.

Türkiye'ye diz çöktürmek istiyorlar.

Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim. Siyaseten ülkenin geleceği için söyleyecek sözü kalmayan ana muhalefet partisi genel başkanı partisini uçuruma sürüklüyor. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Her seçimde "Kazanamazsam istifa edeceğim" dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu? Dün SSK'yı bugün de CHP'yi iflasa sürüklüyorsun. Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiçbiri tesadüf değil.

"FETÖ, ABD'NİN ETEĞİNDEN GÜÇ DİLENİYOR"

Darbeye kaldıkları yerden devam etmek için ABD'yi seçtiler. Kendi vatanına ihanet eden bu FETÖ, ABD'nin adeta eteğinde siyasi güç dileniyor ama şunu herkes bilsin kendi toprağında itibar görmeyen insanların yabancı güçlerin kuklası olmaktan başka hiçbir şansı yoktur.

KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER, MAHKEMEDE ŞAŞAR

Hiçbir zaman Türkiye'nin menfaatine zarar verecek bir işin içinde olmadık. Bunlar bir adamı almışlar konuşturuyorlar. Onun işi de karakolda doğru söyler mahkemede şaşar hesabına döndü. İlk ifadesinde korktuğu için farklı şeyler söylediğini ifade ediyor mahkeme deyince de korktum onun için ifademi değiştirdim diyor.

İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner.

Zaten kendi de hapisten çıkmanın en kolay yolu satmak diyor. 'Satarım'... Alıcısı olursa. Bu dava hukuki olmaktan çıkmış tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini sıkıştırmaktır''