Başbakan'dan olay çıkış: "Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı!"

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı bir programda rap şarkıcısı Ezhel'in tutuklanmasıyla ilgili "Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a yapılması gerekiyor" dedi.

Başbakan'dan olay çıkış: "Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı!"
MedyaRadar'ın haberine göre Başbakan Binali Yıldırım, Youtube kanalı Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un sunduğu "Mevzular Erken Seçim" özel programına katıldı. Programda tutuklu olan Ezhel hakkındaki soruya cevap veren Yıldırım, aynı muamelenin Seda Sayan için yapılması gerektiğini söyledi.

"EZHEL'E YAPILAN SEDA SAYAN'A DA YAPILMALI"

Programda, Ezhel ismini kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu'nun, "Şarkılarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçundan tutuklandığı belirten Uğur, Başbakan Yıldırım'a, "Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda 'Vururam Seni' diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor? Sizce bunda özgür bırakılmamalı mı insanlar, bu konudaki fikrinizi alalım." şeklinde soru yöneltti.

Yıldırım ise Ezhel'in tutuklu olmasının gerekçelerini bilmediği, sadece Oğuzhan Uğur'un söylediklerinden yola çıkarak soruya cevap vereceğini söyleyerek şöyle konuştu: "Tabi ki Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı. Eğer orada (Seda Sayan) bir işlem yapılmayıp burada yapılıyorsa bu çifte standarttır."

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..