Başkent magandaları yakalandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde yol keserek silahla havaya ateş eden şehir magandalarına yönelik operasyonda 4 kişi yakalandı.

Başkent magandaları yakalandı!
Hürriyet'te yer alan habere göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde asker uğurlaması sırasında konvoyda ateş etme ve trafiğin engellenmesi ile ilgili başlatılan çalışmalarda olayın Yenimahalle ilçesinde gerçekleştiği tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerden B.G., Y.B., M.Ş. ve O.Y.Ö. isimli 4 şahıs yakalandı. Şahıslar, haklarında yapılan tahkikatın ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Demetevler Mahallesi 12. Cadde üzerinde seyreden çok sayıda kişi, araçlarıyla caddeyi kapatmıştı. Ardından silahlarına sarılan şahıslar, rastgele ateş ederek terör estirmişti. Araçtaki bir şahsın kaydettiği görüntülere elindeki tabancayla otomobilin sunroofundan çıkan bir kişi yansımıştı. Diğer araçlardaki kişilere seslenen şahıs, caddeyi kapatmalarını söylüyor. Caddeyi araç trafiğine kapattıktan sonra ardı ardına silahları patlatan magandalar, korku dolu anların yaşanmasına neden oluyor. Kapatılan caddenin ortasında bir araç sıfır çizerken, diğer şahıslar da tehlikeli eğlencelerini sürdürüyor. O esnada caddeden gecen bir çocuğun korku dolu bakışları altında silahlarını ateşleyen şahıslar, daha sonra araçlarına binerek hiçbir şey olmamış gibi bölgeden ayrılıyor.