Basketbol antrenörü ölü bulundu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, basketbol antrenörü yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yokuşbaşı Mahallesi Defne Sokak'taki evinde yalnız yaşayan İsmail Veysel Ulukan'dan (57), üç gündür haber alamayan yakınları eve geldi.

Basketbol antrenörü ölü bulundu!
TELEFON SESİ GELDİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre
Ulukan'ın cep telefonunu arayan ve telefonun içeride olduğunu duyan yakınları, kapıyı zorlayarak içeriye girdi. Ulukan, yakınlarınca evde hareketsiz halde bulundu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri, Ulukan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 8 yıldır Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü'nde basketbol altyapı antrenörlüğü görevini sürdüren bir çocuk babası Ulukan'ın cesedi, polis ve savcının incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ulukan'ın kalp krizinden öldüğü üzerinde duruluyor. En son cuma günü birlikte alışverişe gittikleri ağabeyinin ölümüyle yıkılan Aslı Ulukan'ı, acı haberi alarak gelen komşuları ve diğer yakınları teselli etmeye çalıştı.

ONLARCA SPORCU YETİŞTİRDİ

Ulukan'ın ölüm haberinin duyulmasıyla spor camiasından arkadaşları ve yetiştirdiği sporcular evine gelerek bilgi almaya çalıştı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor yöneticilerinden Tamer Yaman, "İsmail ağabey, Bodrum basketbolu için çok önemli bir isimdi. Onlarca sporcu yetiştirdi. Çok saygılı, sevilen bir isimdi. Öldüğüne hala inanamıyoruz" dedi.
Konular Spor Haberleri