Bayan 'Tokyo' yeni imajıyla büyüledi!

İspanyol polisiye dizisi “La Casa de Papel”deki “Tokyo” karakterini canlandırdıktan sonra dünya çapında üne kavuşan İspanyol aktris Ursula Corbero, 71. Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Ursula Corbero Cannes Film Festivali'nde siyah, sade bir elbise tercih etti.

Bayan 'Tokyo' yeni imajıyla büyüledi!
Sözcü'nün haberine göre festivale ilk kez davet edilen 28 yaşındaki aktris, “Everybody Knows” adlı filmin prömiyerine katıldı.

Siyah, püskül detaylı ve askılı bir elbise ile zarafetini ortaya çıkaran Corbero’nun küt saçlarını da kısa kestirdiği görüldü.

İspanyol soygun dizisi La Casa De Papel bütün dünyada merakla izlenirken, Tokyo karakterine hayat veren başrollerdeki isimlerden Ursula Corbero performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

28 yaşındaki İspanyol oyuncunun diziyle birlikte yıldızı parladı. Ursula’nın Instagram’daki takipçisi sayısı kısa sürede 2.5 milyonu aştı.

Barcelona doğumlu olan Tokyo aynı zamanda Barcelona futbol kulübünü destekliyor. İnstagram’da paylaştığı Barcelona formalı fotoğrafı ile bunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.

Oyunculuğunun yanı sıra Corbero aynı zamanda “We Are Water” (Su Biziz) isimli kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşunun da destekçileri arasında yer alıyor.

Corbero, 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu Chino Darín ile 2016 yılından beri birliktelik yaşıyor.

Bayan 'Tokyo' yeni imajıyla büyüledi!

Bayan 'Tokyo' yeni imajıyla büyüledi! - Resim : 2