Bayrampaşa'da korkutan yangın!

İstanbul Bayrampaşa'da 4 katlı bir depoda bilinmeyen sebeple çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Bayrampaşa'da korkutan yangın!
CİHAN'ın haberine göre olay, Bayrampaşa Vatan Mahallesi Çarşı Caddesi 62 numaradaki işyerinde 18.30 sıralarında meydana geldi. Depo olarak kullanılan binanın 3. katında bilinmeyen sebeple çıkan yangın, yan apartmandaki komşu tarafından fark edildi.

Alevleri gören İkram Sezgin, komşusu ve itfaiye ekiplerine yangını haber verdi. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Üçüncü katı kaplayan alevler sebebiyle bazı çalışanlar 4. katta mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri her ihtimale karşı hava yastığı açtı. Ancak çalışanlar hava yastığına gerek kalmadan itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Avize deposu olarak kullanılan binada üretim olmadığını belirten işyeri sahibi Abdullah Aydoğan, "Üçüncü katta bir yangın çıktı. Ama sebebini henüz bilmiyoruz ama elektrik kontağından çıktığı söyleniyor. İtfaiyenin raporuna bakacağız. Binanın tamamı malzeme dolu, o katı avize ve elektrik malzemeleri deposu olarak kullanıyoruz, herhangi bir üretim yok. Her şey kolide ve ambalajlı ürünler. Deponun kapanış saati olduğu için herhangi bir yaralı ve can kaybı yok." açıklamasını yaptı.