BBP'li Ahmet Gürhan'ın gelinine şok!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sağlık ocağında unutulan Kübra Gürhan ve 3 aylık bebeği, öğle tatili nedeniyle klimaların da kapatılmış olması nedeniyle sıcaktan fenalaşmak üzereyken itfaiye tarafından kurtarıldı.

BBP'li Ahmet Gürhan'ın gelinine şok!
Hürriyet'te yer alan habere göre Ayvalık’ta oturan avukat çift Ozan-Kübra Gürhan, dün saat 11.55 sıralarında, 3 aylık oğulları Ahmethan’ı kilosunu ölçtürtmek için Aliçetinkaya Mahallesi Pazaryeri içerisindeki 2 no’lu Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki aile hekimine getirdi. Anne Kübra Gürhan, bebeği doktora göstermeye giderken baba Ozan Gürhan ise dışarıya park ettiği otomobilden lazım olabileceğini düşünerek bebek bezi almaya gitti.    

Ancak, bu sırada anne ve bebeğin içerde olduğunu unutan hemşire A.S., toplum sağlığı merkezinin kapılarını kilitleyerek, öğle yemeğine gitti.

İçerde bebeği ile mahsur kalan Genç kadın çaresiz, 1 saatlik öğle yemeği tatilinin bitmesini beklemeye başladı. Ancak, öğle tatili nedeniyle binada klimaların da kapatılması nedeniyle sıcaktan bebeğinin fenalaşıp, ağlamaya başlaması üzerine Gürhan çifti, itfaiyeyi arayıp, yardım istedi. İtfaiye ekipleri, levye ile zorladıkları kapıyı açarak içerdeki anne ve bebeğini kurtardı.

Gürhan çifti, olay yerine gelen polis ekiplerine yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatıp, Sağlık Merkezi yetkilileriyle pervasız bir şekilde kapıyı kilitleyip öğle yemeğine çıktığını savundukları hemşire A.S. hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Ozan Gürhan, eşi ve oğlunu kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Mahsur kalan bebek ve annesinin büyük birlik partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan’ın gelini ve torunu oldukları öğrenildi.