Beach partisinde çakma Ece Seçkin şoku!

Geride bıraktığımız pazar günü Yalova Çınarcık'ta bir mekanda Ece Seçkin olduğu iddia edilen bir kişi sahne aldı geceye katılanlarla selfie bile çektirdi.

Beach partisinde çakma Ece Seçkin şoku!
Sözcü'de yer alan habere göre özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında olan beach partiler ve burada sahne alan şarkıcıların haberleri magazin sayfalarında bol bol kendisine yer buluyor. Ancak bu defaki haber son derece ilginç…

Geride bıraktığımız pazar günü Yalova Çınarcık’ta Deniz Feneri Beach Club adlı bir mekan misafirlerinin karşısına şarkıcı Ece Seçkin’i çıkardı.

Zaman zaman dj kabinine geçen ve yaptığı playbackle misafirleri eğlendiren Seçkin hakkındaki gerçekse bir süre sonra ortaya çıktı. Cengiz Semercioğlu’nun köşesine taşıdığı olay şu şekilde gelişti: “Uzun sarı saçları, güneş gözlüğüyle bir kadını sahneye Ece Seçkin diye çıkardılar… Playback Ece Seçkin şarkıları söyletip, dans ettirdiler… O sırada gerçek Ece Seçkin, çakmasının Çınarcık'ta konser verdiğinden bi haber Yunanistan'ın Meis adasında paddle board yapıyordu. Bir süre sonra olaylardan haberi oldu sanırım ve organizatörlerden birinin Instagram sayfasının altına, “Ece Seçkin de oradaymış. Diva diye tanıtıp sahneye çıkarmışsın. Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacaksınız” diye bir yorum bıraktı. İşte beach party olayında geldiğimiz son nokta bu…”

İŞTE ECE SEÇKİN’İN HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM VE ÇAKMA SEÇKİN!

Beach partisinde çakma Ece Seçkin şoku!

Beach partisinde çakma Ece Seçkin şoku! - Resim : 2