Beckham ailesi de kutlama yemeğine katılacak

Beckham ailesi.

Beckham ailesi de kutlama yemeğine katılacak
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbol yıldızı Mesut Özil ve güzel oyuncu Amine Gülşe, geçtiğimiz günlerde ilişkilerindeki ilk somut adımı attı... Mutlu çift, iki yıllık aşklarını İngiltere'de nişanla taçlandırdı. Nişan Türk usulü yapıldı. Nikahın ise bu yaz İstanbul'da yapılması kararlaştırıldı. İngiliz basını ise ikilinin düğünleriyle ilgili detayları kaleme aldı... Nikahın megakent İstanbul'da yapılacağını hatırlatan İngiliz basını, bunun yanı sıra Özil'in memleketi Zonguldak ile Gülşe'nin memleketi İzmir Bergama'da da düğün yapılacağını yazdı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORLAR

Ayrıca 2013'ten bu yana Arsenal'de oynayan Özil'in, İngiltere'deki dostları için Blenheim Sarayı'nda özel bir kutlama yemeği vereceği de aktarıldı. Yemeğe İngiliz futbolunun önemli isimleri ile Mesut Özil'in takım arkadaşlarının katılacağı vurgulandı.

Beckham ailesinin de katılacağı yemeğin önümüzdeki bahar yapılacağı açıklandı. Mesut Özil'e hayran olan David Beckham'ın oğullarının da ünlü futbolcuyu tebrik etmek için sabırsızlıkla bekledikleri yazıldı.

300 YILLIK SARAY

İngiltere'nin Oxfordshire şehrindeki Woodstock'ta bulunan sarayın inşaası 1705-1722 yılları arasında yapıldı. Saray, 1987'de UNESCO tarafından Dünya Mirası olarak ilan edildi. Eski Birleşik Krallık Başbakanı Sir Winston Churchill da 30 Kasım 1874 yılında bu evde dünyaya geldi.

Beckham ailesi de kutlama yemeğine katılacak