Behiye Aksoy'a huzurevinde ziyaret

Bir dönemin unutulmaz Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy’un da bulunduğu huzurevinde Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici, yaşlıların teker teker ellerini öperek bayramlaştı.

Behiye Aksoy'a huzurevinde ziyaret
Milliyet'in haberine göre Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şişli Nezih Yaşlı Bakımevi’ni ziyaret etti. Polis ekipleri ziyarette yaşlılarla sohbet edip onlara karanfil verdi. Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici de yaşlıların teker teker elini öperek bayramlaştı. Bir dönemin unutulmaz Türk Sanat Müziği sanatçısı Behiye Aksoy’un da bulunduğu huzurevinde Ekici, Aksoy’la sohbet ederek, isteklerini dinledi.

Yaşlıların mutlu olması için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayan Ekici, “En yakın komşularımız buradaki yaşlılarımız. Biz de komşuluk görevimizi, örf ve adetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Geldik ellerini öptük, bayramlarının daim olmasını arzu ettik. Yaşlılarımız bizim her şeyimiz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen yaşlılar, bayramlarının çok iyi gittiğini, kaldıkları yerin gayet güzel olduğunu ve yaşlarına göre kendilerini iyi hissettiklerini söyledi.

Polis ekiplerini ve müdürlerin ziyaretini gören Behiye Aksoy’un yakınları ise, “Çok güzel bir ziyaret, çok anlamlı bir ziyaret oldu” dedi.