Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu

Türk tiyatrosunun unutulmaz ismi Nejat Uygur’un torunu ve oyuncu Behzat Uygur’un kendi ismini taşıyan oğlu Behzat Uygur, Jr. klip yönetmeni oldu.

Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu
ŞARKICILIKTAN KLİP YÖNETMENLİĞİNE

‘Benimsin’
adlı single çalışması ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Uygur, geçtiğimiz aylarda Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğini üstlendiği Demet Akalın “Nazar”, Soner Sarıkabadayı “Tekamül” ve Ozan Ünlü “Ben Ölürsem” gibi bir çok klibin prodüktörlüğünü yaparak farklı bir yeteneğini daha sergiledi.

Şimdilerde ise kendisine ait video prodüksiyon şirketini kurmanın heyecanını yaşayan genç yönetmen, yapmış olduğu iddialı işlerle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

İlk kez Ömür Gedik’in ‘Gece Hayvanı’ adlı çalışmasıyla yönetmen koltuğuna oturan Uygur, müzik sektöründe bir ilke imza atarak, Betül Demir’in yeni çıkarttığı ‘Esas Duruş’ adlı albümünde bulunan 12 şarkının tamamını yaklaşık 16 saatte kliplendirdi.

“10 PARMAĞIMDA 10 MARİFET”

Genç şarkıcı ve yönetmen, “Boyum 1.82 ve yer altında bir bu kadarım daha var. Betül Demir ile birlikte Türkiye’de hatta dünyada bir ilke imza atarak bütün albümü bir gecede kliplendirip promosyon videosu hazırladık. Çekimlerimin hem prodüktörlüğünü hem montajını hem de yönetmenliğini yapıyorum. 10 parmağımda 10 marifet var desem yeridir. Fark yaratmak için çok büyük paralar harcamak şart değil. İşini sevip, çok çalışmak yeterli oluyor.” dedi.

Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu

Behzat Uygur Jr. klip yönetmeni oldu - Resim : 2