Behzat Uygur Jr. Sözünü Tuttu!

Türk tiyatrosunun unutulmaz ismi Nejat Uygur’un torunu ve oyuncu Behzat Uygur’un kendi ismini taşıyan oğlu yönetmen Behzat Uygur Jr. verdiği sözü tuttu.

Behzat Uygur Jr.  Sözünü Tuttu!

Yaklaşık 10 senedir televizyon dünyasında yönetmenlik ve prodüktörlük yapan genç yönetmen, geçtiğimiz yıllarda klip yönetmenliğine soyundu.

1 sene içinde birbirinden başarılı işlere imza atan Uygur aynı zamanda popçu Berkay’ın “Bana Sen Gel” şarkısına çektiği klip ile “Müzik On Air - Yılın Klibi” ödülünü aldı. Klip yönetmenliğine başladığı ilk günlerde “Birbirinden yetenekli bir sürü genç müzisyen var. Yazdıkları sözlerin, bestelerin fark edilmesi için ve dinleyici ile buluşturulması için gün sayıyorlar. Yeri geldiğinde onlara da destek olmak istiyorum.” demişti.

Ağustos ayında “Arena Production” etiketi ile Kemal Aslan yapımcılığında müzik dünyasına “Kadın” şarkısıyla giren Mustafa Tek’in tüm masraflarını karşılayarak sözünde duran Behzat Uygur aynı zamanda Gökhan Türkmen’den de sosyal medya hesabı üzerinden: “Ne güzel bir şey yapmışsın; tebrik ederim! Ellerinize sağlık kardeşim çok güzel gözüküyor! Yolu açık olsun.” şeklinde takdir aldı.

Behzat Uygur Jr.  Sözünü Tuttu!
Behzat Uygur Jr.  Sözünü Tuttu! - Resim : 2

“Kadın” şarkısıyla kısa sürede 300.000 izlenmeyi aşıp listelere girmeyi başaran Mustafa Tek ise
sosyal medya hesabından teşekkürlerini şu şekilde iletti: “Bana, kalemime, sesime, kalbime
inanıp eşlik eden herkese ve en başta bana bu şansı tanıyıp kapıları açan Behzat Uygur’a
sonsuz teşekkürler...”

Behzat Uygur Jr.  Sözünü Tuttu! - Resim : 3

Konular Müzik