Belçim Bilgin filmi Rodin'e hediye etti

Sokak çocuklarının bir çete tarafından zorla çalıştırılmasını anlatan ‘Rüzgar’da rol alan Belçim Bilgin, “Bu filmi oğlum Rodin’e hediye ediyorum” dedi.

Belçim Bilgin filmi Rodin'e hediye etti
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Belçim Bilgin, Halil Sezai ve Ata Berk Mutlu’nun başrolünü oynadıkları ‘Rüzgar’ın özel gösterimi Koruncuk Vakfı yararına Akmerkez CinemaPink’te yapıldı. Filmde sokak çocuklarını çalıştıran çeteyi sevgilisi Alper’le alt etmeye çalışan Ece’yi oynayan Bilgin, “Senaryoyu elime aldığım andan itibaren ‘Rodin izleyince ne düşünecek?’ diye merak ettim. Bu projeyi oğluma hediye ediyorum. Çocuklar için bir şey yapıyor olmak beni çok mutlu ediyor” dedi.

Belçim Bilgin filmi Rodin'e hediye etti

Bir aile filmi çektiklerini söyleyen Halil Sezai ise, “Beyaz yakalı ve evlenme vakti gelmiş Alper’i canlandırıyorum” şeklinde konuştu. Belçim Bilgin’le çalışmaktan büyük keyif aldığını da sözlerine ekleyen oyuncu, “İnsanlar arasında elektrik tutması çok önemli. Altı ay çekim yapsaydık, Belçim’le oynardım. Her gün yüzlerce sokak çocuğu görüyoruz. Filmi izleyenler onlara biraz daha farklı bakacaklar diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Belçim Bilgin filmi Rodin'e hediye etti - Resim : 2