Belediye otobüsünde korkunç cinayet!

İstanbul Fatih'te Mehmet E. isimli zanlının İETT otobüsünde eski sevgilisini vurarak öldürmesi olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Belediye otobüsünde korkunç cinayet!
İHA'da yer alan habere göre 6 Mart tarihinde yaşanan olayda Mehmet E. isimli şahıs, barışmak istediği eski sevgilisi Özge G. (19) ile Topkapı'da buluştu. İddiaya göre Özge G., Mehmet E.'nin barışma isteğini kabul etmeyince eski sevgililer arasında tartışma çıktı.

Evine gitmek için Topkapı'dan Göktürk otobüsüne binen Özge G.'nin ardından Mehmet E. de aynı otobüse bindi. Eski sevgililerin tartışması otobüste de devam etti. Genç kızın kendisine tokat atmasına sinirlenen Mehmet E., otobüs Millet Caddesi durağına geldiği sırada belindeki tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Otobüstekilerin şaşkın bakışları arasında eski sevgilisine üç el ateş eden Mehmet E., otobüsten inerek kaçtı. Ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özge G. bir gün sonra hayatını kaybetti. Zanlı Mehmet E. de aynı gece kendisini Üsküdar'da ağaca asarak intihar etti.

Otobüste yaşanan bu eski sevgili dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Mehmet E. otobüste oturan Özge G.'nin birkaç metre uzağında ayakta duruyor. Birden belinden tabancasını çıkartan Mehmet E. yolcuların şaşkın bakışları arasında Özge G.'ye ateş ediyor. Zanlı daha sonra otobüsten inerek kaçıyor.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..