Bengü 400 bin liralık yüzüğü taktı!

'Altın Çağ’ adlı son albümü, Bengü’ye şans getirdi. Önceki gün 39. yaşını aşkı Selim Selimoğlu’yla Paris’te kutlayan popçu, aşklarının 1. yıldönümünde gelen evlilik teklifiyle de havalara uçtu.

Bengü 400 bin liralık yüzüğü taktı!
Takvim'in haberine göre sevilen popçu Bengü ile iş adamı aşkı Selim Selimoğlu, önceki akşam Paris'te evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü şarkıcı, 39. yaş gününde sevgilisinden gelen telefonla şaşkına döndü. 1 yıldır beraber olduğu iş adamının "Ufak bir valiz yap. 1 saat sonra kapıdayım" sözüyle neye uğradığını şaşıran Bengü, yeni yaşını aşkıyla Paris'te kutladı.

Bengü'nün doğum günü için kesenin ağzını açan iş adamı, geceliği bin 500 euro (yaklaşık 7 bin 300 lira) olan Hotel Costes'de oda tutup bir de restoranda rezervasyon yaptırdı. Sevgilisinin hazırladığı sürpriz seyahatle mutluluktan havalara uçan popçu, asıl şoku ise romantik akşam yemeğinde yaşadı. Mum ışığındaki romantik yemek sırasında cebinden yaklaşık 400 bin lira değerindeki 4 buçuk karatlık tektaşı çıkaran Selimoğlu, Bengü'ye evlenme teklifi etti.

'EVET' DİYE HAYKIRDI...

Hem doğum gününü hem de aşkıyla birlikteliğinin 1. yılını kutlamak için Fransa'ya gittiklerini düşünen Bengü, sevgilisinin sürpriz evlenme teklifiyle şoke oldu. Sevinçle 'Evet' diye haykıran şarkıcı, bu mutlu haberi instagram'daki takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Bengü 400 bin liralık yüzüğü taktı!

İkilinin bu yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Bengü 400 bin liralık yüzüğü taktı! - Resim : 2

Müzmin bekar Bengü'nün aşkıyla evleneceği haberi hayranlarını sevindirdi.