‘Beni öldür diyen’ taksiciyi öldürdü, 12 yıl hapis aldı

İstanbul Sarıyer’de geçen yıl korsan taksicilik yaptığı belirtilen Hıdır Doğan, arabasının ön koltuğunda öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetle ilgili savcılığa teslim olan üniversite öğrencisi Semra Çürük hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

‘Beni öldür diyen’ taksiciyi öldürdü, 12 yıl hapis aldı
Vatan'dan Tolga Atar'ın haberine göre genç kadın ifadesinde, “Ölünceye kadar peşimi bırakmayacağını söylüyordu. Öldüğümde seni ve beni aynı mezara koysunlar diye sosyal medya hesabına bile yazmış. Onunla sevgili değildim. Bir gün yine evime zorla geldi. Not defterine bir şeyler yazdıktan sonra 'Ya ben ya sen öleceksin ya da bu gece benim olacaksın. Arabada silah var. Al yoksa yarın nikah kıyılacak' dedi. Zaten not defterine de ‘Ben kendim ölmek istedim. Semra’ya silahı kendim verdim’ diye yazmış, adını soyadını yazıp imzasını atmıştı. Benimle ilişkiye girmek istediğini söyleyince arabadan kendimi atmak istedim. Daha önce ben arabayı kullanırken vites kolunun yanına silah yoksa bununla öldür diye bıçak koymuştu. Ben de bıçağı sapladım. Şoför koltuğuna ben geçtim. İki üç saat o şekilde arabayla dolaştım” diye konuşmuştu.

Mahkeme daha sonra sanığın mahkemedeki iyi hali ve pişmanlığını göz önünde bulundurarak 12 yıl 6 hapis cezasına düşürdü.