Bensu Soral'ın 'prestijli' aşkı

Bensu Soral’a Chopard yetkililerinden ‘Marka elçimiz ol’ teklifi geldi. Güzel oyuncunun dünyaca ünlü markanın dikkatini çekmesinde iş adamı sevgilisi Hakan Baş’ın da bağlantıları etkili oldu.

Bensu Soral'ın 'prestijli' aşkı
Takvim'den Halil Çilingir'in özel haberine göre oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de milyonların gönlünde taht kuran Bensu Soral, bu avantajını paraya çevirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda bir davet için Cannes'a giden genç oyuncunun altın oran standartlarına uygun olan yüzünün güzelliği dünyaca ünlü mücevher markası Chopard yetkililerinin dikkatini çekti.

1 MİLYON DOLARLIK TEKLİF...

Soral'ın objektif karşısında da kusursuz görüntü verdiğini fark eden İsviçreli firmanın yöneticileri iddiaya göre markanın Türkiye yüzü olması için 26 yaşındaki oyuncuya teklif götürdü. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Hülya Avşar'ın da geçtiğimiz yıllarda Türkiye elçisi olduğu markadan gelen teklifle mutlu olan Soral'ın atmak üzere olduğu bu adımda sevgilisi iş adamı Hakan Baş'ın da etkili olduğu konuşuluyor.

Ünlü oyuncu; lisans eğitimini Cornell University'de, yüksek lisansını da Yale University'de tamamlayan Baş'ın güçlü iş bağlantıları sayesinde Chopard yetkilileriyle iletişime geçti. Bir yıl boyunca her davette firmanın mücevherleriyle boy gösterecek ve dünya çapındaki etkinliklere de katılacak olan Soral'a bunun için 1 milyon dolar (3 milyon 800 bin TL) teklif edildiği öğrenildi. "Benim için paradan çok bu anlaşmanın getireceği prestij daha önemli" diyen oyuncunun firma yetkileriyle el sıkışması ise an meselesi...