Benzerlikle gelen imza!...

Berrak Tüzünataç, Hande Subaşı ile olan benzerliğinin meyvelerini yemeye devam ediyor. Yıllar önce bu benzerlik sebebiyle Subaşı’nın rolünü kapan Tüzünataç, şimdi de ünlü oyuncunun reklam yüzü olduğu firmayla anlaştı.

Benzerlikle gelen imza!...
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Hande Subaşı ve Berrak Tüzünataç arasında 2007 yılında başlayan görünmez rekabet devam ediyor. Yıllar önce Elveda Rumeli dizisinde yer alan Subaşı, diziden ayrılınca fiziki benzerliği sebebiyle rolü Tüzünataç kapmıştı.

O dönem dizideki performansıyla şöhret olan Tüzünataç, aradan yıllar geçse de ünlü oyuncuya olan benzerliğin meyvelerini yemeye devam ediyor. Şimdi de Subaşı’nın reklam yüzü olduğu firmayla anlaşan Tüzünataç, aldığı ücretle de rakibini ikiye katladı. Subaşı 150 bin lira alırken Tüzünataç 300 bin liraya imza attı. 

SETTE KÜRTÇE ÖĞRENDİ

Berrak Tüzünataç, son olarak İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi'nin Cannes Film Festivali’ne gönderilecek filminde rol aldı.

Sette temel Kürtçe eğitimi aldığını belirten oyuncu, “Maalesef Kürtçe’ye bir kulak aşinalığım yoktu. Çevremde çok duyduğum bir dil de değil. O yüzden biraz zorlandım” dedi.