Berdan Mardini'den basın açıklaması

Berdan Mardini'nin 22.10.2014 tarihinde Atv de yayınlanan “Zahide ile Yetiş Hayata“ isimli programda hakkında yapılan yayınla ilgili basın açıklaması..

Berdan Mardini'den basın açıklaması
BASIN AÇIKLAMASI

22.10.2014 tarihinde Atv isimli kanalda “Zahide ile Yetiş Hayata“ isimli programda hakkımda yapılan yayın içeriği tamamen hukuki dayanaktan yoksun ve mesnetsizdir. Sorumlu yayıncılık anlayışı yok sayılarak, açıkça kişilik haklarımı ihlal eden, toplum nezdinde saygınlığımı ve güvenilirliğimi tartışılır hale getirmeyi amaçlayan bu yayın ve sorumlular hakkında, başta Radyo Televizyon Üst Kurulu’na şikayet olmak üzere, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde gerekli hukuki ve cezai yollara avukatım vasıtasıyla derhal başvuracağım.

Yine iş bu yayın nedeniyle telafisi imkansız zararlara maruz kalmam nedeniyle gerekli maddi ve manevi tazminat davasını da derhal açacağım. Sansasyonel kaygılarla yapılıp, kişisel çıkarlara hizmet eden ve devam eden hukuki süreçleri etkileme amacıyla yapılan iş bu hukuka aykırı yayın ve yayın içeriği hakkında hukuk devletinin gereği olarak gerekli yasal yollara başvuracağımı bir kez daha

Gereği kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunulur.

22/10/2014

BERDAN MARDİNİ