Beren Saat ilaç tedavisine başladı

Yaklaşık 2 yıldır tüp bebek tedavisi gören Beren Saat, doktor doktor dolaşmasına rağmen çocuk sahibi olamadı. Saat şimdi de ilaç tedavisine başladı.

Beren Saat ilaç tedavisine başladı
ÇARESİZ KALDI

Güneş Gazetesi'nin özel haberine göre
 Kenan Doğulu'yla Amerika'da yapılan sade bir törenle dünya evine giren Beren Saat, yılardır bebek hasreti çekiyor. Çocuk sahibi olmak için yaklaşık 2 yıldır tüp bebek tedavisi gören Saat'in, tedaviden olumlu yanıt alamadığı ortaya çıktı.

İkiz bebek beklediği söylenmişti

Yapılan tedavinin yanı sıra ilaç tedavisine de başladığı öğrenilen Saat'in, moralini de yüksek tutmaya çalıştığı yakın çevresinden edinilen bilgiler arasında. Geçtiğimiz hafta da tüp bebek tedavisi sayesinde ikiz bebek beklediği haberleri çıkmasının ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Çıkan haberler yüzünden isyan eden Beren Saat, hedef olarak tedavi gördüğü hastaneyi gösterdi.

Bilgiyi hastane sızdırıyor

Bu bilgilerin çıkmasının hastane yetkilileri yüzünden olduğunu vurgulayan oyuncu, “Çıkan haberler artık kabak tadı verdi. Çıkan her haberi doğrulama ya da yalanlama gayretinde değilim çünkü umrumda değil. Bu haberlerin yapılması sadece reklam meraklısı bir hastanenin, hasta haklarını hiçe sayarak bilgi sızdırması” demişti.