Beren Saat ve Serpil Doğulu ile markette kavga etti!

Beren Saat'in Kenan Doğulu ile evliliğinde kriz olduğunu ima eden paylaşımları, kayınvalide Serpil Hanım'ı kızdırdı. İddiaya göre önceki gün Kuruçeşme'deki bir markette karşılaşan gelin ile kaynana, bu yüzden tartıştı.

Beren Saat ve Serpil Doğulu ile markette kavga etti!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme'deki Macro Center isimli markete gidenler, büyük bir şok yaşadı... Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, tek başına markette alışverişe koyuldu.

Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile denk geldi. Dedikoduya göre; müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken tam tersi bir manzarayla karşılaştı.

İddialara göre Beran Saat ile Serpil Doğulu, tartışmaya başladı. Birbirlerine seslerini yükselten gelin ile kaynana, diğer müşterilerin kendilerine baktığını fark edince tartışmayı noktaladı.

BUZLAR ERİMEK BİLMİYOR

İddiaya göre ikili arasındaki münakaşanın nedeni ise Beren Saat'in Instagram'da yaptığı manidar paylaşımları ve düğün fotoğraflarını silmesiydi.

Bu arada Kenan Doğulu ile 5 yıl önce evlenen ünlü oyuncunun, sosyal medyadan yaptığı siyasi paylaşımlar nedeniyle geçtiğimiz yıllarda da kayınvalidesinden uyarı aldığı iddia edilmişti. Beren Saat ile Serpil Hanım'ın arasında farklı nedenlerden dolayı birçok defa da kriz yaşandığı haberleri, gündeme gelmişti.

İki oğlunun yanı sıra Canan adında da bir kızı olan Serpil Doğulu, Beren Saat'in aksine büyük oğlu Ozan'ın eski eşi Ece Yosmaoğlu ile çok iyi anlaşıyor.