Beren Saat'e yönelik tepkiler sürüyor

İnstagram'daki siyasi paylaşımlarıyla bilinen Beren Saat, şehitler için sessiz kalmıştı. Daha önce bir filminde 'Canlı bomba' olan oyuncuya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Beren Saat'e yönelik tepkiler sürüyor
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre sanat camiasının en çok para kazanan isimlerinden biri olan Beren Saat, tepkiler karşısında suskun kalmaya devam ediyor. Yaptığı siyasi paylaşımlar ve HDP'ye verdiği destekle bilinen Beren Saat, Türkiye'nin verdiği şehitler karşısında sessiz kalıp 5 hafta sonra ABD'den yaptığı paylaşımla tepki çekmişti. Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefine oturan oyuncunun sesi soluğu çıkmadı.

BEREN KEYİFTE

Eşi Kenan Doğulu ile Los Angeles'ta evlilik yıldönümünü kutlayan Beren Saat, keyif yaparken, milyonlarca sosyal medya kullanıcısı ise onu eleştirdi. Daha önce de 'Gecenin Kanatları" isimli bir sinema filminde canlı bomba rolünde oynayan Saat, için "Canlı bomba rolünün etkisinden kurtulamamış", "O rolü heralde severek oynamıştır" gibi yorumlar yapıldı.

Rol aldığı Gecenin Kanatları isimli filmde bir canlı bomba rolünde oynayan Beren Saat, terör karşısında tepkisiz kalınca, hayranları, filmden görüntülerle sosyal medyada tepki mesajı yağdırdı.

Beren Saat, yeni rol alacağı filminde de terör örgütü başı olursa hiç şaşırmam.
Yakında Kandil'de Fatmagül'ün Suçu Ne 2'yi çeker. Rolü için para da istemez heralde.
Senin artık ne dizini izlerim ne de reklamında oynadığın ürünü alırım. Benim için öldün Beren.
Konu tecavüz olunca bütün hayatını anlatıp ajitasyon yapmayı biliyorsun ama konu şehitlerimize gelince ben kaçar.
Kenan Doğulu'ya yazık oldu. Bundan sonra ne seni ne de seni susturamayan kocanı televizyonda görmek istemiyorum.


SUSPUS

Milyonlarca insan Beren Saat'i konuşurken oyuncu, Los Angeles'ta eşiyle tatil yapıyor. Saat, eleştiriler karşısında ise suskunluğunu koruyor.

REKLAM TEPKİSİ

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte Arçelik reklamında oynayarak 4 milyon lira kazanan Beren Saat'in firmaya kardan çok zararı oldu. Sosyal medyada örgütlenen kişiler, markanın mallarını veto etme kararı aldı.