Beren Saat'ten zoraki tebessüm

Ünlü oyuncu, Kenan Doğulu ile yaşadığı evi terk ettiği ve boşanma aşamasında olduğuyla ilgili sorulara "Bana şu soruları sormayın" tepkisini verdi.

Beren Saat'ten zoraki tebessüm
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Beren Saat, Kenan Doğulu ile çatırdayan evliliği nedeniyle zor günler geçirse de sonunda kendisini işine verdi.

Göbeklitepe adlı dizide özel güçleri olan bir kadını canlandırmaya hazırlanan Saat, arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda girdiği bir kafede yaklaşık iki saat toplantı yaptı.

Son dönemde Kenan Doğulu ile evliliğindeki sıkıntılı süreç nedeniyle zor günler yaşayan Beren Saat'in bir ara bir büfeden beş paket sigara aldırması dikkat çekti.

Fark edilmemek için mekanın içindeki en arka masaya oturduğu görülen Saat'in çıkışta zoraki olarak objektiflere tebessüm etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Saat, yakında başlayacak proje için toplantı yaptıklarını söylerken, bu sırada yanındaki set ekibinden bir kişinin ünlü oyuncunun önüne geçerek eliyle objektifleri kapatmaya çalışması ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Ünlü oyuncu, eşi Kenan Doğulu ile evlerini ayırdığı ve boşanacakları iddiaları karşısında sessizliğini korurken, set ekibiyle bindiği bir minibüsle gözden kayboldu.

Güzel oyuncunun yüzük parmağındaki alyansını çıkardığı görüldü.

Beren Saat'ten zoraki tebessüm