Bergüzar Korel’in iyilik melekleri

Bergüzar Korel adını yaymak ve yaşatmak için kurulan “Bergüzar Korel Universal Fan Club” üyeleri Afrika’da su kuyusu açtı. Koruncuk Vakfı çocuklarının yardımına koştu. Gaziantep’te köy okulunda kütüphane kurdu. Amaç dünyaya iyilikleri yaymak...

Bergüzar Korel’in iyilik melekleri
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre Instagram'da 40 bini aşkın takipçisi olan Bergüzar Korel Universal Fan Club, sadece ünlü oyuncunun adını yaşatmakla kalmıyor, yardıma ihtiyacı olanlara koşuyor, yanlarında yer alıyor. Grubun kuruluş hikayesi ise ilginç. 2013 yılında Eylem Demir isimli genç bir kadın, hayranı olduğu Bergüzar Korel'e hediye gönderiyor. Hediyenin Bergüzar Korel tarafından çok beğenilmesi üzerine de Bergüzar Korel Universal Fan Club grubu kuruluyor.

FARKLI BİR GRUP

Diğerlerinden farklı bir yol izleyen grup, Bergüzar Korel adına sosyal yardım kampanyaları başlattı.

Susuzluğun hakim olduğu Afrika'da su kuyusu açtı, Koruncuk Vakfı'ndaki çocuklar için bağış topladı.

Yüzlerce sokak hayvanının tedavisini üstlendi, Gaziantep'te bir köy okuluna Bergüzar Korel'in ismini taşıyan kütüphane kurdu, Karaburun'da sanat atölyesi açtı. Grubun kurucusu Eylem Demir, "Amacımız Bergüzar Korel'in adına dünyaya iyilikleri yaymak. Bu nedenle yaptığımız sosyal projeler devam edecek" diyor.