Berkay konseri iptal etti, ardından tehdit etti!

Berkay Şahin, aylar öncesinden Ankara'nın en büyük eğlence merkezi Winner İncek'in Yaz Konserleri'nde sahne almak için 12 Ağustos 2018 Pazar gecesi için Winner İncek'le anlaştı. Selin Ciğerci'nin dj'lik yapacağı konser öncesi havuz başındaki konser için de, tam 4 bin bilet satıldı.

Berkay konseri iptal etti, ardından tehdit etti!
Seyhan Erdağ'ın haberine göre tüm organizasyon yapıldı, şarkıcının, orkestrasının ve ekibinin tüm uçak biletleri alındı, ücreti ödendi; fakat Berkay Şahin konsere 12 saat kala sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı: "12 Ağustos Pazar günü Ankara Winner İncek'de gerçekleşecek konserimi, eski booking firmamın aynı güne 2 iş almasından dolayı maalesef iptal etmek zorunda kaldım. Yakın bir tarihte buluşmak ümidiyle..." dedi.

Oysa ortada iptal edilen bir konser yoktu! 4 bin kişiye bilet satılmış, konsere gelecekler ve konseri gerçekleştirecek otel yönetiminin bu durumdan haberi yoktu!

İŞTE NE OLDUYSA BU AÇIKLAMADAN SONRA OLDU!

BERKAY ŞAHİN, ÖZÜR DİLEYİP, MAHÇUP OLACAĞINA, TEHDİTLERE BAŞLADI


Ankara Winner İncek Oteli'nin sahibi Asım Bölükbaşı, otelin sosyal medya hesabından "12 Ağustos Pazar günü Winner İncek sahnesinde gerçekleşecek olan Berkay konserimiz, Berkay Bey'in ekibinin hataları ve ihmalleri sonucu, farklı illerdeki konserlerinin çakışması sebebi ile iptal edilmiştir. Berkay ve profesyonellikten uzak ekibinin yarattığı bu olumsuzuktan dolayı, bilet satın alan 4 bin kişiden ve tüm misafirlerimizden özür dileriz. Selin'in ciğeri varmış delikanlıyım diye ortada gezenlere inat"  yazdı.

BERKAY'IN TEHDİTLERİ BAŞLADI

"DİREK BANA ULAŞ!"

"SENDEKİ CİĞERİ TARTMADAN ÖLMEM BİL!"

Asım Bölükbaşı'nın sözlerine Berkay Şahin şu cevabı verdi: "Selin'in ciğeri olmaz mı? Ama sende gram yok! Haaa var dersen, direkt bana ulaş. Bu arada olaya sebep olan, bizimle gram alakası olmayan mevzu yüzünden bu ciğersiz yazıyı yazan kişiyi muhatap almak zorunda kalıyoruz, o da ayrı. Olayın baş kahramanları 2 kelime de siz edin, Özgür Aras, Berkan Cönger ve Haluk Şentürk" diyerek menajer isimlerini yazdı. Bununla da yetinmeyerek "Bekliyorum ciğeri büyük kardeşim. direk bana ulaş. Lütfen!!!!! haaaaa tekrar yazıyorum insanları biz yanlış yapmışız gibi benim ve ekibimin üstüne salan kişilerle de her yerde sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Hukuksal! Biz 27 kişi buradan ekmek yiyoruz, kimse bize çamur atamaz. İşi satan Haluk Şentürk, işi alan sizin ile anlaşan Özgür Aras, konser takvimini yeni firmamıza 14 Ağustos olarak aktaran Berkan Cönger ben ve ekip arkadaşlarım bu işin gram kenarında köşesinde yokuz. Ama sende ki ciğeri tartmadan ölmem bil!" diyerek tehditlerine devam etti!

HEM SUÇLUSUN HEM ZEYTİNYAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKIYORSUN

BİZİ TEHDİT ETME!


Berkay'ın 4 bin kişinin bilet satın aldığı konseri bu şekilde iptal edip, bir de tehditler savurmasının üzerine Winner İncek cevap olarak "Sana saygımızdan abi dedik diye kendini bir şey mi sandın? Ciğerin kralı var bizde, hem suçlusun hem de zeytinyag gibi üste çıkıyorsun, yarın Ankara'da seni sevenlere gerçek yüzünü anlatacağım. Sen git Bodrum'da programını yap. Özgür Aras'ı ben mi menajer yaptım sana? Burada mafyacılık oynama. Biz sadece ekmeğimizdeyiz, senden de korkmayız. Bizi tehdit etme!" cevabını verdiler.

Sosyal medyadaki yazışma bu şekilde devam etti, Berkay'ın yazdıklarını silme ihtimaline karşı, otel yönetimi tüm yazılanların ekran görüntüsünü aldı.

YAZIŞMALARI OKUYANLAR DEVREYE GİRİP BERKAY'IN YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTILAR AMA NAFİLE!

Otel sahibi Asım Bölükbaşı ve Berkay arasında yaşanılan yazışmaları okuyan takipçiler Berkay'a yaptığının yanlış olduğunu, Winner İncek'in saygın bir kurum olduğunu, yüzlerce konser gerçekleştiğini yazsalar da Berkay'dan hiçbir geri adım gelmedi. Tam aksine sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. 4 bin kişinin bilet aldığı konseri için "Ankara'da bir yerde sahnem vardı yarın gece" diyerek, aklınca ekmek yiyeceği kurumu aşağılamaya çalıştı.

Şimdi 4 bin kişinin bilet aldığı etkinlik bu gece Berkay'sız olarak  Ankara Winner İncek'in havuzbaşında gerçekleştirilecek. Selin Ciğerci dj performansını gerçekleştirecek.

Bilet ücreti iadeleri Pazartesi günü başlayacak.