Berkay ve Derya Uluğ'dan o habere yalanlama

Berkay’la Derya Uluğ’un bir zamanlar sevgili olduğu iddiası üzerine Derya Uluğ ve Berkay açıklama yaptı…

Berkay ve Derya Uluğ'dan o habere yalanlama
Takvim’de yer alan habere göre şimdilerin kanlı bıçaklı iki ismi Derya Uluğ ile Berkay hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Ünlü popçu, geçtiğimiz yaz Uluğ’un Kuşadası Jade Beach ve Çeşme Tren Beach’te sahne alacağını öğrenince mekan sahiplerine “Çıkarmayın şu kızı” diye kulis yapmıştı.

Bunun üzerine de Berkay’ın kariyerine engel olduğunu söyleyen Uluğ, meğer popçuyla yıllar önce aşk yaşamış. Önceki gün ‘Bir De Bizden Dinleyin’ programında ortaya atılan bu iddia; iki ünlü şarkıcının neden birbirine düşman olduğunu açıklıyor. İddiaya göre Berkay, müzik piyasasına ilk adım attığı yıllar olan 2012’de Derya Uluğ ile İzmir’de büyük aşk yaşadı.

İkili, evlilik planları yaparken Berkay, ünlü olduktan sonra güzel popçuyu aldatmaya ve aramamaya başladı. Bu durumu kendine yediremeyen Uluğ ise hırs yaparak İstanbul’a geldi ve şimdilerdeki şöhretine kavuştu.

BERKAY’DAN İDDİALARA YALANLAMA

“03.03.2017 (Bugün) tarihinde müvekkilim Berkay (Berkay Şahin) hakkındaki haberlerin esas hedef noktası müvekkilimin kariyeri ile ilgili itibarını zedelemeye yöneliktir. Hakkında çıkan haberde adı geçen kişi ile müvekkilimin iddia edildiği şekilde bir diyaloğu olmadığını ve itibarsızlaştırma amaçlı iftiranın ortaya çıkması ve gerçeklerin kamuoyu tarafından bilinmesi için işbu basın açıklamasını yapmak zarureti doğmuştur. Son günlerde müvekkilimin başka meslektaşlarını kendisiyle aynı sahnede istemediği ile ilgili olarak sağlıklı olmayan bilgilere dayanarak basın yayın organlarında olumlu olumsuz pek çok haber ve yoruma yer verilmektedir.

Bu aslı doğrulanmayan haberler de müvekkilimi ve ailesini derinden yaralamakta olup bu yönde yapılan olumsuz haberlerin, basın ve meslek kurallarına (ilkelerine) aykırı olduğu düşüncesindeyiz. Bu hususu sağduyulu kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz. Saygılarımızla…

BERKAY ŞAHİN ADINA AV. AYŞEGÜL MERMER”


DERYA ULUĞ'DAN İDDİALARA YALANLAMA

"03.03.2017 tarihli bazı yayın organlarında müvekkilim Derya ULUĞ ile ilgili çıkan, bir meslektaşı ile müvekkilimin arasında geçmişte yaşandığı iddia edilen, gerçeklikle uzaktan yakından alakası olmayan birtakım hayal ürünü haberler üzerine bu basın açıklamasını yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Bahsi geçen haberlerin; müvekkilimin mesleki kariyerini ve itibarını zedelemeye yönelik, küçük düşürücü ve maksadını aşan açıklamalar olduğu ve basın özgürlüğü ile bağdaşmayacak nitelikte olduğu aşikârdır. Müvekkilimi toplum önünde itibarsızlaştırmak, özel hayatında zor duruma düşürmek ve zan altında bırakmak maksadıyla yapılan bu haberler, müvekkilimi ve ailesini derinden sarsmıştır.

Hukuk sınırlarını aşan bu haberleri yapan ve yayınlayan tüm kişi ve kurumlar hakkında, bugün itibarı ile hem cezai hem de hukuki tüm haklarımızın kullanılacağı hususunun tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Müvekkilim aleyhine sırf reyting uğruna yapılmış olan bu gerçek dışı ve iftira niteliği taşıyan haberlere itibar edilmemesini kamuoyunun takdirlerine saygılarımla arz ederim.

Derya ULUĞ Vekili
Av. Mustafa Görkem EVKURAN"