Berkay'dan 'sahte tık' haberine sert yanıt!

YouTube’da tıklanma sayılarını illegal şekilde artıran sanatçıları hedef alan Berkay, “Gerçeği açıklayıp herkesi patlatacağım” diye tehdit savurmuştu. Ancak Berkay’ın kendi tık sayısını artırmak için de aynı yola başvurduğu ortaya çıktı.

Berkay'dan 'sahte tık' haberine sert yanıt!
ŞEFFAFLIK ÇAĞRISI

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre
Berkay, geçtiğimiz günlerde sahte tıklanma ve manipülasyon konularından dert yanmış, tüm sanatçılara şeffaflık çağrısı yapmıştı. Hatta bir adım daha ileri giderek "Gerçeği açıklayıp herkesi patlatacağım" diye tehdit savurmuştu. Ancak popçunun bu iddialı tutumu fos çıktı.

RAKAMLAR ŞİŞİRME

Berkay'ın son klibi Bana Sen Gel'in yüksek tıklanma rakamlarının şişirme olduğu anlaşıldı. Klibin tık sayısının yüksek olduğu ülkeler arasında Jamaika, Sri Lanka ve Gana da var. Berkay, özel yazılımla yurt dışından toplu tık satın almakla itham ediliyor.

Berkay, YouTube'un verilerine göre Türkçe müziğin esamesinin okunmadığı Jamaika, Sri Lanka ve Gana gibi ülkelerde çok popüler. Eğer bu veriler gerçek olsaydı, Berkay'ın sürekli bu ülkelerde konser vermesi gerekirdi.

Berkay'dan 'sahte tık' haberine sert yanıt!

BERKAY'DAN JET YANIT!

Berkay, sosyal medya hesabından Sabah muhabirine öfke saçtı: "Bu aşağılık haber için iki elim ölene kadar yakanda olacak! Gram adamsan analitik raporları açıklat!"

Berkay'dan 'sahte tık' haberine sert yanıt! - Resim : 2