Berkay'ın 730 bin liralık otomobili

Şarkıcı Berkay, önceki gün Etiler'de servet değerindeki yeni lüks otomobiliyle objektiflere takıldı.

Berkay'ın 730 bin liralık otomobili
Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Berkay, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Özlem Katipoğlu ile geride bıraktığımız Ağustos ayında evlenmişti. Gazetelerde daha çok katıldığı davetler ve Porsche, Range Rover gibi lüks araçlarıyla haber olan Berkay, geride bıraktığımız Mayıs ayında 24 yaşına basan eşi Özlem Katipoğlu’na 100 bin lira değerinde bir araba hediye etmişti.

Berkay’ın kendisi için tercih ettiği son arabaysa 730 bin lira değerindeki Jaguar marka otomobil oldu. Magazin kulislerinde hakkında pek fazla iş yapmamasına ve albüm satışlarında büyük rakamlara ulaşamamasına rağmen böylesi lüks araçlara nasıl bindiği konusunda dedikodular yapılan Berkay, eşine aldığı hediyeden yedi kat pahalı lüks arabasına binerken görüntü alan muhabirlere gülümsedi.

Muhabirlerle selamlaşan Berkay daha sonra aracına binerek hızla gözden kayboldu. Berkay’ın sürekli olarak yeni lüks araçlarında görünmesiyle ilgili bir iddia da şarkıcının anlaşmalı olduğu galerilerden bu arabaları geçici sürelerle kullanmak için kiraladığı şeklinde...

Berkay'ın 730 bin liralık otomobili