Berkin klibine sorgu!

Ber­kin El­van'ın ölüm yıl­ dö­nü­mün­de “Ber­kin El­van için 11 Mart'ta ha­ya­tı dur­du­ru­n” slo­ga­nıy­la çe­ki­len vi­de­oda yer alan sa­nat­çılar ‘şüp­he­li­’ sı­fa­tıy­la ifa­de ver­di.

Berkin klibine sorgu!
Bugün'den Kamil Maman'ın haberine göre Ge­zi Par­kı ey­lem­le­rin­de po­li­sin at­tı­ğı gaz kap­sü­lü­nün ba­şı­na isa­bet et­me­siy­le ya­şa­mı­nı yi­ti­ren Ber­kin El­van'ın ölüm yıl­ dö­nü­mün­de “Ber­kin El­van için 11 Mart'ta ha­ya­tı dur­du­ru­n” slo­ga­nıy­la çe­ki­len vi­de­oda yer alan sa­nat­çılar ‘şüp­he­li­’ sı­fa­tıy­la ifa­de ver­di.

BENİM OĞ­LUM DA 14 YA­ŞIN­DA

İfa­de ve­ren Ef­kan Şe­şen, “Be­nim de oğ­lum 14 ya­şın­da, so­kak­lar­da vu­rul­sa ay­nı ada­le­ti ara­ya­ca­ğım. E­ğer hak­kı­nı ara­mak, ada­let ara­mak suç­sa bu­yur­sun­lar al­sın­lar, as­sın­lar bi­zi” dedi. 

Yö­net­men Mus­ta­fa Al­tı­ok­lar ve oyun­cu Le­vent Üzüm­cü de ifa­de ver­di. Sa­nat­çı­lar da­ha son­ra, ‘ha­ka­ret, he­def gös­ter­me, aşa­ğı­la­ma ve if­ti­ra­’ içe­rik­li ya­yın­lar yap­tı­ğı için ha­vuz med­ya­sı hak­kın­da suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­du.